fbpx

Продукти

Йонизатор за вода, филтри за вода, аксесоари

Домашнен йонизатор за вода от Prime Water  с възможност за добавяне на титаново-платинени плочи, клапан за входящия воден поток, UV лампа за стерилизация и елегантна батерия за мивка. Йонизаторите призвеждат филтрирана киселинна, неутрална и алкална вода.

Индустриална система за пречистване и йонизиране на питейна вода за високи натоварвания с 11 мрежести титаново-платинени плочи. Подходящ за учебни заведения, здравни заведения, столове на предприятия и фирми. Произвежда филтрирана киселинна, неутрална и алкална вода.

Домашна система за пречистване на питейна вода с вграден клапан за контрол на входящото водно налягане. Тръби и свръзки от пластмаса без съдържание на BPA. Компактен и елегантен дизайн. Двойна филтрираща система. Произвежда пречистена вода.

Освен двата сменяеми филтъра, за всеки йонизатор за алкална вода Prime Water може да бъде изградена система от предфилтри за по-дълъг живот на устройството и по-високо качество на водата.

Стерилизация, контрол на налягането и др. Домашните йонизатори за алкална вода Prime Water могат да бъдат скрити под кухненски плот благодарение на елегантната батерия за мивка с компактен дизайн и гласова индикация.